OPTIMIZARE SEO

OPTIMIZARE SEO

CONTINUT OPTIMIZATE

Toate paginile construite de echipa noastra beneficiaza in mod automat de optimizare SEO pentru continutul adaugat in website.

constructie website

CONTINUT DE CALITATE

In realizarea site-urilor web vom avea intotdeauna prioritar continutul de calitate astfel incat sa obtinem performanta alaturi de competitori.

page speed

OPTIMIZARE PAGE SPEED

Vom optimiza corect fiecare site realizat de echipa noastra astfel incat sa avem o viteza de incarcare superioara in parametri Google Page Speed.

PROCESUL DE OPTIMIZARE SEO

In procesul de optimizare seo vom alege sa implementam cele mai performante strategii si aplicatii seo astfel incat sa obtinem rezultate bune pentru fiecare pagina optimizata.

Optimizare pe intelesul tuturor

Pentru a intelege mai bine termenul SEO, trebuie sa mentionam de la inceput ca SEO este acronimul de la “search engine optimization”. In limba romana „Optimizare SEO” se traduce astfel: “optimizarea pentru motoarele de cautare”.

Alaturi de noi vei intelege ce inseamna etapa optimizarii seo, iar in acest sens vei primi cele mai bune sfaturi de la colegii nostrii.

Cum facem optimizare seo?

SEO on page

Primul pas in procesul de optimizare seo il reprezinta o analiza amanuntita asupra domeniului de activitate pentru care dorim sa facem optimizarea.

Dupa analiza cuvintelor cheie pentru care vom face optimizarea paginilor, vom realiza constructia paginilor optimizand continutul in functie de domeniul fiecaruia de activitate. In procesul de realizare site cuvintele cheie sunt esentiale pentru performanta proiectului web.

Aspecte importante in procesul de optimizare:

– site-ul va trebui optimizat pentru toate dispozitivele;
– adaugarea de continut de calitate bine structurat;
– imaginile din pagina vor avea in mod obligatoriu atributul ALT corespunzator;
– continutul adaugat va trebui sa fie in stransa legatura cu titlul paginii respective.

SEO off page

Un site bun trebuie să fie promovat corespunzător, puternic și eficient, altfel, cum ar putea ajunge sub ochii clienților tăi?

Articolele publicate pe site-uri din aceiasi nisa cu tine si care vor face trimitere catre site-ul tau prin linkuri adaugate in cadrul articolulu, vor ajuta in procesul de promovare.

Advertorialele și comunicatele de presă sunt și ele o modalitate foarte bună de promovare a site-urilor web. Există site-uri cu mulți vizitatori și un material de promovare îți poate aduce un trafic considerabil, respectiv clienți.